CADA DIBUIXANT ES UNA ILLA
CADA DIBUIXANT ES UNA ILLA
ref 363720
05/05/2008
Tomo 17x24cms, tapa blanda con solapas, 80 páginas a color
Edición en catalán

EAN: 9788493541521
Idioma: Catalán

Guión y dibujo: Tomeu Segui, Max, Guillem March, Pere Joan, Canizales, Gabi Beltran, Alex Fito
El dibuixant, assegut a la seva taula de treball, es troba aïllat i fàcilment pot representar una estampa ja en desús: la dels antics acudits de nàufrags. Una diminuta illa unipersonal, deserta. Tan sols una palmera d´hi alça assenyalant cap al cel i romp el pla horitzontal.
Però la taula del dibuixant, amb ell tombat damunt seu com si fos un escriba antic, ens suggereix també el nàufrag amarrat al seu bot. Una taula -de dibuix- amb la qual salvar-se de la deriva i navegar fins a la costa més propera. Aplicat tot això als dibuixants illencs, els de les Illes Balears, ens topem amb una doble insularitat, la real i la metafòrica, el doble motiu per estendre´ns en el tema, que ha donat peu a aquest llibre, que recull les historietes de set dibuixants on expliquen la seva trajectòria vital i prefessional des de les illes cap al Continent, o viceversa.
Cada dibuixant és una illa és una edició promoguda per l´Institut d´Estudis Baleàrics del Govern de les Illes Balears i per Inrevés Edicions, amb motiu de la presència de les Illes Balears com Comunitat Autònoma convidada al 26 Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2008.

PVP: 15.00 € 14.25
0.00 $
0.00 £
En distribución. Envio aprox. de 1 a 7 días laborables*